nieuws oranje 01

Song and Relation presenteert nieuwe show tijdens Korendag Zandvoort

Dameskoor Song & Relation zal op zaterdag 1 oktober afreizen naar Zandvoort om voor de eerste keer deel te nemen aan de Korendag Zandvoort. De dames staan hiermee voor een mooie uitdaging: in Zandvoort zullen zij voor het eerst hun nieuw ingestudeerde nummer ‘The Circle of Life’ uit de musical ‘The Lion King’ aan het grote publiek presenteren.

Logo Zingen aan zee Zandvoort

Een paar weken geleden tijdens de Korendag in Epe gaf Song & Relation al een voorproefje van dit nummer, dat onderdeel uitmaakt van hun nieuwe show. Onder leiding van dirigent Marten van der Worp zijn er in de tussentijd nog een flink aantal punten op de ‘i’ gezet om een goede presentatie neer te kunnen zetten. Zo is er ook gedacht aan een passende regie.

Song & Relation is één van de 22 koren uit het hele land die meedoen met de Korendag Zandvoort. Dirigent Marten van der Worp vertelt:

“Door hieraan mee te doen, hebben we als koor een doel om naartoe te werken. Veel optreden is niet alleen gaaf om te doen, maar maakt ons als koor elke keer weer een stukje beter. Bovendien zorgen we hiermee voor meer landelijke naamsbekendheid, wat altijd een leuke bijkomstigheid is.”

Krijg je net als wij ook zoveel energie van zingen?

 En ben je benieuwd of zingen bij één van onze koren misschien iets voor jou is?
Kom dan eens een kijkje nemen tijdens een van onze repetitieavonden in de Hezebrink in Emst!

gemengd koor blok

song and relation blok

in between blok

kinderkoor blok

contact

Neem voor meer informatie over lidmaatschap contact op met Interim Voorzitter Jeremy Nijhof. Telefoon: 06-27842399 
E-mail: info@zangenvriendschapemst.nl

Locatie
Alle koren repeteren in Dorpshuis de Hezebrink:
Ds. Van Rhijnstraat 69 8166 AL Emst