nieuws oranje 01

Song and Relation vijfde tijdens BALK TOPfestival

Zaterdag 31 oktober hebben de dames van Song and Relation uit Emst een fantastisch mooi optreden gegeven tijdens het BALK TOPfestival in De Doelen in Rotterdam. Dit is Nederlands grootste korenwedstrijd in de licht vocale muziek. Met meer dan 2.000 zingende mensen in de Rotterdamse Doelen was het een feestje op zich om daar te mogen optreden.

Topklasse

Het vrouwenkoor Song and Relation o.l.v. dirigent Marten van der Worp nam dit jaar voor het eerst deel in de TOPklasse categorie Popkoren. Vorige keer won het koor in de 1e klasse. Iedereen had er ontzettend veel zin in, want er was maandenlang gerepeteerd op zang en choreografie. Nu was eindelijk de dag aangebroken om op te treden voor de vakkundige jury en het grote publiek. De gezongen nummers True Colors, Royals, the Gods love Nubia, Fields of Gold en Feeling Good werden enthousiast ontvangen. Na een oorverdovend applaus en een tevreden dirigent werd in spanning gewacht op de uitslag en de prijsuitreiking. Dit jaar geen podiumplek, maar wel een mooie 5e plaats behaald in de TOPklasse. Het Belgische koor Just Music won opnieuw.

Lovende juryrapporten

Song and Relation werd op haar muzikale, zangtechnische en artistieke uitvoering beoordeeld. Volgens de juryrapporten werd Song and Relation geprezen om haar enthousiasme, mooie arrangementen, energieke podiumpresentatie, mooie zuiverheid en balans in zang en een fijne koorklank. De algemene indruk was dat het geheel sterk is qua eenheid en zorgvuldigheid en dat de jury helemaal blij werd van deze girl power! Een koor met diverse solisten, maar toch echt samen.

Bedankt!

Song and Relation wil de lokale ondernemers bedanken voor het ontbijtje in de bus: Slagerij Ter Weele (Emst), Spar van Loo (Emst), Jumbo van Andel (Epe) en Droste (Emst). Song and Relation gaat nu weer volop aan de slag met de nieuwe uitdaging: het kerstconcert op zondag 13 december in de Martinuskerk te Vaassen. Alle vier koren van Zang en Vriendschap zullen daar optreden. Het Kinderkoor en Gemengd Koor zingen eerst nog op vrijdagavond 11 december op de Vaassense kerstmarkt.

Krijg je net als wij ook zoveel energie van zingen?

 En ben je benieuwd of zingen bij één van onze koren misschien iets voor jou is?
Kom dan eens een kijkje nemen tijdens een van onze repetitieavonden in de Hezebrink in Emst!

gemengd koor blok

song and relation blok

in between blok

kinderkoor blok

contact

Neem voor meer informatie over lidmaatschap contact op met Petra van Os. Telefoon: 06-53539808 
E-mail: info@zangenvriendschapemst.nl

Locatie
Alle koren repeteren in Dorpshuis de Hezebrink:
Ds. Van Rhijnstraat 69 8166 AL Emst