nieuws oranje 01

In Between geselecteerd voor Nationaal Jeugdfestival op 14 mei

Wauw! In Between heeft zich gekwalificeerd voor Nationaal Jeugdfestival ‘De Zinge! Open Invitational’! Op 14 mei treden de jongens en meiden op in theater De Cascade in Hendrik Ido Ambacht. Hier strijden in totaal 10 jeugdkoren en zangroepen uit heel Nederland om de beker en workshops ter waarde van € 850,-.

Grootste jeugdzanggroepenfestival

Het Festival De Zinge! Open is het grootste jeugdzanggroepenfestival in Nederland. Jeugdkoor In Between hoort bij één van de koren die na het insturen van videofragmenten geselecteerd voor deelname aan het festival. De leden zetten momenteel de puntjes op de ‘i’ om onder leiding van hun dirigent Marten van der Worp een geweldig optreden neer te zetten. Nieuw in hun repertoire is het nummer ‘Je hoeft niet naar huis vannacht’ van Marco Borsato, dat zij in Hendrik Ido Ambacht voor het eerst uitvoeren voor het publiek.

Over het festival

Het Festival De Zinge! Open wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. De deelnemende koren worden beoordeeld door een vakkundige jury die vorig jaar bestond uit niemand minder dan Hans Cassa, Esmee Denters en Charly Luske. De organisatie van het festival verwacht zo’n 150 deelnemers en 350 toeschouwers bij de Zinge! Open. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.zingeopen.nl.

Krijg je net als wij ook zoveel energie van zingen?

 En ben je benieuwd of zingen bij één van onze koren misschien iets voor jou is?
Kom dan eens een kijkje nemen tijdens een van onze repetitieavonden in de Hezebrink in Emst!

gemengd koor blok

song and relation blok

in between blok

kinderkoor blok

contact

Neem voor meer informatie over lidmaatschap contact op met Jim van Nimwegen (secretaris) Telefoon: 06-42568119
E-mail: info@zangenvriendschapemst.nl

Locatie
Alle koren repeteren in Dorpshuis de Hezebrink:
Ds. Van Rhijnstraat 69 8166 AL Emst