nieuws oranje 01

Korendag 2018 Wezep

Onze koren In Between en Gemengd Koor Zang en Vriendschap doen op zaterdag 3 november mee met de Korendag in Wezep! Van 11.00 tot 21.30 uur treden er in totaal 30 koren op in Partycentrum Coelenhage in Wezep. Super leuk dus dat ook wij erbij zijn! In totaal staan er maar liefst 950 zangers en zangeressen op het podium. Onze koren treden allebei twee keer op: In Between om 14.00 en 16.00 uur en het Gemengd Koor om 15.00 en 17.00 uur. 

Lees meer

Met 3 koren naar BALK Festival Drachten

Wat een heelijk uitje was het op 27 mei! Toen deden maar liefst drie koren van onze vereniging (In Between, Song and Relation en Gemengd Koor Zang en Vriendschap) mee met het BALK Festival in Drachten. Tijdens dit festival traden er de hele dag koren op. Elk koor werd beoordeeld door een professionele jury. Een leuke, maar ook leerzame dag! Alle drie de koren traden ongeveer 20 minuten op. En wat natuurlijk extra leuk is als je met de hele vereniging op pad gaat, is dat je ook de optredens van elkaar kan bewonderen en beluisteren.

Lees meer

14 april: Lenteconcert!

Op zaterdag 14 april geven wij ons jaarlijkse Lenteconcert! Tijdens de avond staan alle vier de koren van onze vereniging op het podium: kinderkoor Zang & Vriendschap, Jeugdkoor In Between, Dameskoor Song & Relation en Gemengd Koor Zang & Vriendschap. Het Lenteconcert vindt plaats in dorpshuis De Hezebrink in Emst, dat onlangs ook nog eens helemaal gerenoveerd is!

Lees meer

Nieuw zangseizoen begonnen

Het nieuwe zangseizoen is weer begonnen! Dat trappen we af met een eigen Najaarsconcert op 16 september. Het concert vindt plaats in het vernieuwde dorpshuis de Hezebrink in Emst, waar we wekelijks repeteren. Zangvereniging Zang en Vriendschap heeft de primeur om hier voor het eerst een optreden te verzorgen.

Lees meer

Zang & Vriendschap tweede tijdens optocht Emsterfeest!

Op zaterdag 26 augustus was onze zangvereniging goed vertegenwoordigd tijdens de optocht van het jaarlijkse Emsterfeest! Als echte Emster-zangvereniging willen we hier natuurlijk graag ons gezicht laten zien en daarom liep een aantal leden van de verschillende koren van de vereniging mee met de optocht. 

Lees meer

Optreden Isala Klinieken Zwolle

In Between, Gemengd Koor Zang & Vriendschap én Song and Relation geven op dinsdagavond 20 juni een bijzonder optreden. De drie koren van zangvereniging Zang & Vriendschap zingen dan in de centrale hal van Isala Klinieken in Zwolle. Kom gerust even luisteren als je een bezoekje brengt aan de avondpolikliniek of het bezoekuur. We zingen van 18.30 uur tot ongeveer 20.00 uur.

Krijg je net als wij ook zoveel energie van zingen?

 En ben je benieuwd of zingen bij één van onze koren misschien iets voor jou is?
Kom dan eens een kijkje nemen tijdens een van onze repetitieavonden in de Hezebrink in Emst!

gemengd koor blok

song and relation blok

in between blok

kinderkoor blok

contact

Neem voor meer informatie over lidmaatschap contact op met Interim Voorzitter Jeremy Nijhof. Telefoon: 06-27842399 
E-mail: info@zangenvriendschapemst.nl

Locatie
Alle koren repeteren in Dorpshuis de Hezebrink:
Ds. Van Rhijnstraat 69 8166 AL Emst