nieuws oranje 01

Jubilarissen gehuldigd

Tijdens onze nieuwjaarsreceptie op 12 januari hebben we twee jubilarissen gehuldigd! Atty Berkhoff-Bomhof (50 jaar lidmaatschap) en Betsie Nijkamp-Tiemens (60 jaar lidmaatschap) mochten allebei een oorkonde en speldje in ontvangst nemen.

 

Persoonlijke speech

Voorzitter Willa Jacobs luidde de huldigingen in met een persoonlijke speech. Hierna ontvingen Atty en Betsie hun oorkonde, speldje en een prachtige bos bloemen. Beide dames zingen met veel enthousiasme bij Gemengd Koor Zang & Vriendschap. Ze hebben zich de afgelopen jaren ieder op hun eigen manier met hart en ziel voor de vereniging ingezet. Bovendien hebben ze de ‘zanggenen’ doorgegeven in hun familie. Dochters Anja en Wendy zingen al jaren bij dameskoor Song & Relation, één van de andere koren van de vereniging.

Muziekbingo

Na de huldiging werd de nieuwjaarsreceptie voortgezet in de vorm van een speciale muziekbingo voor alle leden van de verenging. Deze werd georganiseerd in Dorpshuis de Hezebrink, waar momenteel een grote verbouwing plaatsvindt. Wanneer deze gereed is zullen we ons lenteconcert presenteren. De exacte datum van dit concert wordt later bekend gemaakt!

Krijg je net als wij ook zoveel energie van zingen?

 En ben je benieuwd of zingen bij één van onze koren misschien iets voor jou is?
Kom dan eens een kijkje nemen tijdens een van onze repetitieavonden in de Hezebrink in Emst!

gemengd koor blok

song and relation blok

in between blok

kinderkoor blok

contact

Neem voor meer informatie over lidmaatschap contact op met Jim van Nimwegen (secretaris) Telefoon: 06-42568119
E-mail: info@zangenvriendschapemst.nl

Locatie
Alle koren repeteren in Dorpshuis de Hezebrink:
Ds. Van Rhijnstraat 69 8166 AL Emst