nieuws oranje 01

50-jarig lid Gradus Rozendal op bijzondere wijze gehuldigd

Gradus Rozendal werd op zaterdag 11 februari gehuldigd voor zijn 50-jarige lidmaatschap van onze vereniging. Dit gebeurde op een wel heel bijzondere plek. In de bus op de A50 mocht hij zijn speldje en oorkonde in ontvangst nemen, terwijl hij samen met Gemengd Koor Zang & Vriendschap, In Between en Song and Relation onderweg was naar Ulft voor de deelname aan het BALK Festival Oost.

Gradus Rozendal

 

Huldiging in de bus

Door omstandigheden kon Gradus de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de vereniging niet bijwonen, waar hij anders samen met zijn mede-jubilarissen Betsie en Atty zou worden gehuldigd. Het bestuur koos daarom de weg naar het BALK Festival als hét moment om Gradus alsnog een speldje en oorkonde te overhandigen. De afgelopen 50 jaar heeft Gradus zich enorm ingezet voor de vereniging. Hij is lid van het Gemengd Koor en zong jaren bij het toenmalige, onder andere Russisch zingende mannenkoor. Verder gebruikt Gradus graag zijn twee rechterhanden. Zo hielp hij onder andere met de bouw van het podium van dorpshuis de Hezebrink en timmerde hij mee aan diverse wagens die we voor doropsoptochten gebruikten.

Geslaagde festivaldag

Naast de huldiging van Gradus bleef het een bijzondere dag. In Ulft traden de bovengenoemde koren op voor een professionele jury. Uiteraard onder leiding van dirigent Marten van der Worp. Ieder koor ging met prachtige juryrapporten terug naar huis. We kijken terug op een heel geslaagde dag!

 

Krijg je net als wij ook zoveel energie van zingen?

 En ben je benieuwd of zingen bij één van onze koren misschien iets voor jou is?
Kom dan eens een kijkje nemen tijdens een van onze repetitieavonden in de Hezebrink in Emst!

gemengd koor blok

song and relation blok

in between blok

kinderkoor blok

contact

Neem voor meer informatie over lidmaatschap contact op met Jim van Nimwegen (secretaris) Telefoon: 06-42568119
E-mail: info@zangenvriendschapemst.nl

Locatie
Alle koren repeteren in Dorpshuis de Hezebrink:
Ds. Van Rhijnstraat 69 8166 AL Emst