nieuws oranje 01

14 april: Lenteconcert!

Op zaterdag 14 april geven wij ons jaarlijkse Lenteconcert! Tijdens de avond staan alle vier de koren van onze vereniging op het podium: kinderkoor Zang & Vriendschap, Jeugdkoor In Between, Dameskoor Song & Relation en Gemengd Koor Zang & Vriendschap. Het Lenteconcert vindt plaats in dorpshuis De Hezebrink in Emst, dat onlangs ook nog eens helemaal gerenoveerd is!

Nieuwe muziek

Wie ons concert bezoekt, kan rekenen op een gevarieerd programma. Er staan immers vier totaal verschillende koren op het podium! Ons repertoire is voor een deel uitgebreid met nieuwe muziek. Van kersverse top 40 hits tot meezingers van vroeger: er is voor ieder wat wils. Ook gaan we een nieuw, gezamenlijk nummer zingen. Het concert duurt van 19.30 tot 22.00 uur (zaal open vanaf 19.00 uur). De entree bedraagt € 4,- voor kinderen t/m 12 jaar en € 7,50 voor volwassenen.

En er komt meer!

Voor In Between, Song & Relation en Gemengd Koor Zang & Vriendschap is het Lenteconcert een goede ‘generale repetitie’ in aanloop naar onze deelname aan het regionale BALK Festival Noord op 27 mei in Drachten. BALK is de landelijke bond voor koren binnen de lichte muziek en organiseert zowel landelijke als regionale festivals voor koren. Tijdens het festival worden we beoordeeld door een vakkundige jury. Heel leuk dat we met maar liefst 3 koren van onze vereniging mee mogen doen met dit festival! Supporters die ons aan komen moedigen in Drachten zijn van harte welkom. Kijk voor meer informatie in onze agenda.

Krijg je net als wij ook zoveel energie van zingen?

 En ben je benieuwd of zingen bij één van onze koren misschien iets voor jou is?
Kom dan eens een kijkje nemen tijdens een van onze repetitieavonden in de Hezebrink in Emst!

gemengd koor blok

song and relation blok

in between blok

kinderkoor blok

contact

Neem voor meer informatie over lidmaatschap contact op met Interim Voorzitter Jeremy Nijhof. Telefoon: 06-27842399 
E-mail: info@zangenvriendschapemst.nl

Locatie
Alle koren repeteren in Dorpshuis de Hezebrink:
Ds. Van Rhijnstraat 69 8166 AL Emst