nieuws oranje 01

Aartje Stegeman en Alie Terwel gehuldigd

Op donderdag 11 januari hebben wij het nieuwe jaar met onze zangvereniging ingeluid. En wel in de vorm van een muziek-bingo in ons vertrouwde dorpshuis De Hezebrink in Emst (dat helemaal in een nieuw jasje is gestoken!) De opkomst bij de bingo was erg groot en zo zijn we het nieuwe zangjaar succesvol begonnen. Bovendien werden er tijdens de nieuwjaarsreceptie twee leden gehuldigd: Aartje Stegeman-van Westerveld vanwege haar 65-jarig lidmaatschap en Alie Terwel-van Essen vanwege haar 50-jarig lidmaatschap.

Aartje komt uit een echte Zang & Vriendschap-familie. Haar moeder was nauw betrokken bij de oprichting van de vereniging in 1924. Inmiddels zingt Aartje al jaren bij Gemengd Koor Zang & Vriendschap, samen met zus Antje en tot een paar jaar terug ook met zus Johanna. Ook twee van haar nichtjes zingen bij de verschillende koren van de vereniging. Vanwege haar jubileum mocht Aartje een speciale oorkonde in ontvangst nemen.

Alie begon 50 jaar geleden bij kinderkoor Zang & Vriendschap. Hierna zong ze bij dameskoor Song & Relation en is ze momenteel alweer jaren trouw lid van Gemengd Koor Zang & Vriendschap. Bovendien is Alie een bekend gezicht voor alle bezoekers van Dorpshuis de Hezebrink, waar de koren wekelijks repeteren en Alie vele hand- en spandiensten verzorgt. Alie kreeg ter ere van haar jubileum een gouden speldje uitgereikt.

Nu het nieuwe jaar is begonnen, is het ook weer tijd voor de eerste optredens van het nieuwe jaar. Zo zal dameskoor Song & Relation op 28 januari meedoen met de voorrondes van het Nederlands Korenfestival in Ede. Bovendien vierde jeugdkoor In Between op 13 januari haar 10-jarig bestaan met een feestelijke bijeenkomst in Ribhouse Texas in Epe.

Alie Terwel en Aartje Stegeman

Krijg je net als wij ook zoveel energie van zingen?

 En ben je benieuwd of zingen bij één van onze koren misschien iets voor jou is?
Kom dan eens een kijkje nemen tijdens een van onze repetitieavonden in de Hezebrink in Emst!

gemengd koor blok

song and relation blok

in between blok

kinderkoor blok

contact

Neem voor meer informatie over lidmaatschap contact op met Jim van Nimwegen (secretaris) Telefoon: 06-42568119
E-mail: info@zangenvriendschapemst.nl

Locatie
Alle koren repeteren in Dorpshuis de Hezebrink:
Ds. Van Rhijnstraat 69 8166 AL Emst